ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ…ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

2 Posted by - 05/06/2017 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

Τα ταξίδια είναι ένα από τα ωραία της δουλειάς αλλά όταν πρόκειται για αλλαγή ηπείρου και δή την Αμερική, τότε ο ενθουσιασμός είναι διπλός και τριπλός… Πριν λίγους μήνες πετάξαμε στην «γη της επαγγελίας» για να φωτογραφίσουμε διάφορα πιάτα της αμερικάνικης αλυσίδας εστιατορίων Pats Select για τις ανάγκες του νέου μενού και του μαρκετινγκ γενικότερα.

Ήταν 2 εβδομάδες γεμάτες δημιουργία και ασυγκράτητο ενθουσιασμό σε όλα τα βήματα, από την διαλογή των πρώτων υλών στην μαναβική και τις αγορές των συνοδευτικών αντικειμένων που θα κοσμούσαν την όλη σκηνοθεσία (food styling) μέχρι φυσικά την φωτογράφηση, διαλογή και επεξεργασία του τελικού υλικού. 

Το πιο σημαντικό όμως συστατικό για την τελική επιτυχία του εγχειρήματος ήταν το απίστευτο πνεύμα ομαδικότητας που έκανε θα έλεγα το τουλάχιστο απολαυστική την συνεργασία μας, πάντα  με σεβασμό στην επαγγελματικότητα και την εμπειρία του κάθε μέλους της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Εμερτζίδη (our team leader) και στον Jake Jovanovich (our chef) για τους παραπάνω ακριβώς λόγους αλλά και άλλους τόσους -αναφέρω ειδικά ενδεικτικά τα πεντάστερα χορταστικά πρωινά από τα χεράκια του Jake και την ανεξαρτήτως κλίμακας βοήθεια του Γιάννη… όλοι θυσία για την τέχνη και τις ιδέες χεχε

Θέλουμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα καρέ που προέκυψαν από την όμορφη αυτή συνεργασία καθώς και μερικά από τo παρασκήνιο του ταξιδιού στο τέλος.

fotografia & food styling : Arte di Tre

 

BTS

 

goodbyes time…

22 hours later… 

οχι δεν θελεις να κοιμηθεις μετά απο 22 ωρες ταξίδι όταν φτάνεις σε αυτό…

first things first… 5 stars breakfast – chef Jake only <3

morning meetings – day scheduling 

creative mess – cannot do without 

απλά λάτρεψα τους πολύ πρωινούς καφέδες… 

morning reading – getting some inspiration 

i never really was alone…

Μέχρι να χάσω το γοβάκι μου στις 12 ήμουν πριγκίπισσα και ζουσα σε καστρο… 

ευτυχώς που κάπου κάπου προέκυπταν ελεύθερες ώρες για βόλτες και τουρισμό…

Μια Ελλάδα δυο καναδέζικες χήνες και το κέντρο της Φιλαδέλφεια (όχι στην Αθήνα)                          Εξάλλου είμαστε στην χώρα όπου τίποτα δεν είναι απίθανο.

αλοίμονο να μην περάσεις εστω απο έξω… 

στα βήματα το Ρόκυ… (εννοείται θα πήγαινα και θα έβγαζα φωτό αλλά δεν έκανα τα χειρότερα που είδα… ένας έβαλε στο κινητό του το soundtrack και έβγαινε σελφι στο αγαλμα για να το νοιώθει καλύτερα.. άλλος έβαζε την κοπέλα του να τον βγάζει βίντεο να ανεβαίνει τρέχοντας τα σκαλιά και να σηκώνει τα χέρια στο τέλος με την μουσική εννοείται.. το επανέλαβε τουλάχιστον 5 φορές και πρέπει να έχασε τουλαχιστον 5 κιλά..χαχαχα)

πρέπει να τραγουδούσα New York – New York σε «repeat forever» 1 μήνα τουλάχιτον.. 1 εβδομάδα πριν φυγω, 2 βδομάδες που ήμουν εκεί και 1 αφού γύρισα..

last day shopping day. of course.

πρωινό πριν την πτήση… για να πάρεις όση γεύση απο Αμερική αντέχεις ακόμα… 

 

No comments