ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Αν ψάχνετε τα πρόσωπα πίσω από το Arte di Tre studio, θα βρείτε την Γεωγιάννα Κιόση και τη Τζουλιάνα Καριπίδου. Δύο φιλόδοξες και οραματίστριες φωτογράφοι. Αν ψάχνετε την πραγματική ταυτότητα του Arte di Tre studio θα την βρείτε στις εικόνες μας: Θα την βρείτε στην συλλογή φωτογραφιών ΓΑΜΟΣ και ΒΑΠΤΙΣΗ, που δείχνουν πώς βιώνουμε και πώς μαρτυρούμε εμείς αυτές τις δύο τόσο ξεχωριστές μέρες της ζωής σας. Θα την βρείτε στα πορτραίτα της συλλογής ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ, που είναι ένας συνδιασμός του τι βλέπουμε εμείς στον καθένα μαζί με αυτό που θέλει αυτός να μας πεί για τον εαυτό του. Ξεχωριστή φροντίδα κ αγάπη φυσικά θα βρείτε στα πορτραίτα αξιολάτρευτων νεογέννητων.
Αν προχωρήσετε στην ομάδα διαφημιστικής φωτογραφίας με τίτλο ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και ΦΑΓΗΤΟ θα δείτε ότι μόνο η φαντασία μας είναι το όριο στην δημιουργικότητά μας! Η μόδα είναι από μόνη της προκλητική φωτογραφικά τόσο στο στούντιο και στην πασαρέλα όσο και στα παρασκήνια! Και το φωτογραφικό μας ταξίδι μοιάζει ατέρμονο με το ανικανοποίητο μάτι μας να ψάχνεται συνέχεια!
Τέλος, θα θέλαμε να γνωρίσετε τα…παιδιά μας! Βλέπουμε το Arte di Tre studio σαν μια οικογένεια που μεγαλώνει… Όσοι γίνονται μέλη της αλλάζουν… Αρχίζουν να βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά, επαναπροσδιορίζουν αξίες και γίνονται κι αυτοί καλύτεροι παρατηρητές κι εκτιμητές της ζωής! Τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ μας με τίτλο FHE (Fotografia Home Edition) απευθύνονται σε όσους συμφωνούν μαζί μας ότι η βασική φωτογραφική παιδεία δεν έχει ηλικία και δεν αφορά μόνο όσους έχουν σκοπό να ασχοληθούν επαγγελματικά! Είναι μια νέα ανάγκη πλέον, εφόσον καθημερινά λίγο πολύ όλοι μας “φωτογραφίζουμε”, και μπορεί να γίνει πρακτικά εφαρμόσιμη από οποιοδήποτε μέσο παραγωγής εικόνας!


ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

2012 – 1st place / PEOPLE’S CHOICE BEST PHOTOGRAHER / WEDDING PHOTO-ART

2012 – AWARD OF EXCELLENCE – PORTRAIT / PWS

2012 – 2nd BEST CHRISTENING ALBUM DESIGN / PWS

2014 – 2nd place / PORTRAIT & FASHION CATEGORY / PWS

 IMG_513211870787_10153550394299487_3039133356602192911_n_1