ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

0 Posted by - 08/08/2015 - ARTICLES

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΠΑΡΤΥ;

Σημαίνει ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα είναι μέσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες! Ρόλο φωτογράφου αναλαμβάνει συνήθως ο μπαμπάς που “θυσιάζεται” κ μένει πάντα πισω απο τον φακό…

Σημαίνει ότι ειναι η τέλεια ευκαιρία για οικογενειακά πορτραίτα! Παλαιότερα, καθε οικογενεια είχε έναν οικογενειακό φωτογράφο και θεωρείτο εξίσου νορμαλ όπως το να έχεις οικογενειακό γιατρό, κι έτσι “απολαμβάνουμε” σήμερα ομορφα ντοκουμεντα οικογενειακού ιστορικού. Πλεον, θεωρείται “ψωνίστικο” να πηγαίνεις να κανεις πορτραίτα των παιδιών σου σε επαγγελματία! Άσε που, τόσο σπάνια που συγκεντρωνεται όλη η οικογένεια πλέον (γιαγιάδες, παππουδες, θειοι/ες, ξαδεφια κτλ), αυτό από μόνο του, είναι σουπερ θέμα!

Σημαίνει ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για ένα φωτογραφικό ηλικιακό χρονολόγιο του παιδιού! Όλοι στα καλά μας και το εορτάζων παιδί ένα παραπάνω, με σουπερ διάθεση, μια τέτοια μέρα προσφέρεται για να καθιερωθεί ένα ετήσιο πορτραίτο του παιδιού! Σε ένα λεύκωμα μπορείτε να συγκεντρώνετε κάθε χρόνο αυτές τις φωτογραφίες (ή και σε καδράκια στο δωμάτιό του) και να το βλέπετε πώς μεγαλώνει κι αλλάζει χρόνο με τον χρόνο!
Σημαίνει ότι μετά τον γάμο της μαμάς και του μπαμπά καθώς και την βάπτιση του παιδιού, η οικογένεια αποκτά και άλλο φωτογραφικό αρχείο για να κοσμεί το σπίτι! Δεν χρειάζεται να μένουν στους τοίχους και στα κάδρα μόνο εκείνες οι φωτογραφίες διότι μονο τότε υπήρχε επαγγελματίας φωτογράφος! Σημαίνει το καλύτερο αναμνηστικό δώρο για τους καλεσμένους σας! Έχουμε ανήψια και ξέρουμε ότι πλέον είναι “μοδα” να δίνεις (στα παιδάκια τουλάχιστον) μικρά ευχαριστηρια δωράκια φεύγοντας. Τι καλύτερο από το τους χαρίσετε τα δικά τους στιγμιότυπα (κοινά με εσάς ή τα παιδιά τους ή μόνοι τους)!

0159

 

No comments